20/06/2017

Wateranalyse Zwemparcours

Het water van de reitjes is getest en goedgekeurd als zwemwater. De watertemperatuur momenteel is 22 graden.
Wanneer de watertemperatuur de 23 graden overschrijdt bestaat de kans dat er niet met pak mag gezwommen worden (er spelen nog factoren om dat te bepalen) we doen ons best om al op vrijdag een beslissing daaromtrent te treffen en zullen via facebook en via de site de beslissing melden.
 

20/06/2017

Payconiq

Payconiq

In het triatlondorp op de Grote Markt kun je eet en drankjetons aankopen voor onze verschillende bars en eetkraampjes (Amuni, Bhavani en Deli2).

Vanaf dit jaar zul je de jetons ook kunnen afrekenen via de betaalapp Payconiq.

De bars zijn open tot 01u00.

 

17/06/2017

Swim Try-out

De temperatuur van het water bedraagt 21,5 graden.

Op het einde van het zwemmen, ter hoogte van de Carmersbrug hangt een ladder waar men eveneens uit het water kan.

Tot straks

14/06/2017

Medewerkers gezocht

We zijn nog dringend op zoek naar MEDEWERKERS voor zaterdag 24 juni. Vooral voor een securityopdracht, maar evengoed voor de verzekerde bewaring of voor het secretariaat.

Je opgeven als medewerker kan rechtstreeks via de link http://www.triatlonbrugge.be/nl/medewerkers/inschrijven

Medewerkers die vorige jaren meehielpen weten dat we naast een vaste vergoeding van 20 euro ook tal van waardevolle extra’s geven (camelbag, visor, cinematicket, ...)

 

08/06/2016

Proefzwemmen op zaterdag 17 juni

Proefzwemmen op zaterdag 17 juni

Beste deelnemers. Op Zaterdag 17 juni is het mogelijk tussen 14u en 16u het zwemparcours te verkennen. Starten aan het sasplein (zwemstart). Iedereen moet uit het water zijn tegen 16u10.
Er zijn geen kleedkamers of douches voorzien. (gelieve niet te parkeren op de parking van Genencor want deze is gereserveerd voor hun werknemers).
 


File: SwimTryOut.pdf

12/06/2017

Update 14 juni

Het nieuw loopparcours staat online. Er werden een aantal kleine wijzigingen aangebracht. Zo lopen we dit jaar terug door het Belfort. De Garmin file staat eveneens online.

11/06/2017

Update 11 juni

De wave indeling staat online.

Sportieve Groeten

08/05/2017

In Memoriam Kenneth Neyt

Zie Nieuws voor het volledig artikel


File: Vaarwel-Kenneth-Neyt.pdf

05/12/2015

Charity Bouwkamp Tanzania

Charity Bouwkamp Tanzania

Net als vorig jaar kun je inschrijven via onze charity formule en ons liefdadigheidsproject steunen. Voor de editie van 2016 viel onze keuze op Bouwkamp Tanzania van het VTI.

Het VTI van Brugge stelt z’n leerlingen en kennis ter beschikking voor de opbouw van de Kiladeda Farm in Moshi, een stadje in het noordoosten van Tanzania. Het project werd gestart in 2014 en kreeg ondertussen al concreet vorm, met onze charity wensen we de opbouw verder te ondersteunen.

De Kiladeda Farm is een boerderij voor de NGO Amani Children’s Home, een opvangtehuis voor straatkinderen, die in hoofdzaak straatkinderen probeert te herenigen met hun familie en deze dan financieel, via onderwijs, en gezondheidszorg ondersteund. Indien de hereniging niet lukt geeft het de kinderen een warme thuis en opvoeding, waarbij onderwijs centraal staat. Sinds dit jaar is het leren telen van groenten en fruit een onderdeel van het onderwijs. Een zeer belangrijk aspect in de opvoeding van deze kinderen aangezien de bevolking in Tanzania hoofdzakelijk zelfvoorzienend is wat voeding betreft.

Lees meer op http://www.bouwkamp-tanzania.be/ en http://www.amanikids.org/

Er zijn twee formules mogelijk.
1 individuele deename + 1 VIP-Ticket kost 200 euro (extra VIP-ticket kost 100 euro)
1 trio deelname + 3 VIP-Tickets kost 450 euro (3 extra VIP-tickets kosten 200 euro)

Inschrijven kan via de link Registratie Triatleet Charity of Registratie Trio Charity op de Homepagina.

Wie zich via deze link registreert, zal automatisch een aanvraag tot betalen ontvangen en is daarbij onmiddellijk ingeschreven voor Triatlon door Brugge 2016.  Wie een factuur wil, gelieve dan het desbetreffende vakje aan te klikken en de factuurgegevens in te vullen  (let wel : op factuur wordt op het totaalbedrag 21% btw bijgerekend)

01/11/2016

Bijdrage Charity Bouwkamp Tanzania

Bijdrage Charity Bouwkamp Tanzania

In 2016 kozen we als charity project voor het Tanzania Bouwkamp project van het VTI. Dankzij inschrijvingen via de charity formule en een kleine bijdrage van onszelf wisten we een bedrag van 2.500 euro te schenken aan het Bouwkamp.

Op 19 oktober vertrokken 15 leerlingen en 4 leerkrachten van het VTI Brugge voor een tweede bouwkamp naar Tanzania. Veel succes tijdens jullie opdracht !

Volg hen live via:

http://www.bouwkamp-tanzania.be/

https://www.facebook.com/vtibouwkamp/?ref=page_internal