12e editie Triatlon door Brugge
20 JUNI 2015

registratie triatleten

Alle gegevens (zoals onder andere naam, voornaam, post- en emailadres) zijn nodig om de atleet te contacteren met de nodige informatie. Wees daarom nauwkeurig bij het invullen van deze velden. Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht in te vullen.

Persoonlijke Details

 
- - (dag - maand - jaar)
M - Man
V - Vrouw

- -
- - -
Enkel registraties met een ingevuld (en geldig) bankrekening nummer kunnen aanspraak maken op uitbetaling van eventueel prijzengeld.
 
 S  M  L  XL  XXL
 

Age Group / Pro

 
Iemand die in de (¼) KWART PRO-wave wenst te starten moet een tijd in de benen hebben, bij de mannen van minimum 2:10u en minimum 2:20u bij de vrouwen. Wie boven die tijd gaat, kan beter in zijn leeftijdskategorie starten (Age-group)
 

Triatlon Details

 
(hh:mm:ss)
(hh:mm:ss)
 
Ik verklaar de bepalingen van het huishoudelijk reglement van Triatlon Brugge vzw (hier te raadplegen) gelezen te hebben en ermee akkoord te zijn ivm het respecteren van de reglementen van BTDF en ITU, ivm respect voor de privacy en het gebruik van mijn emailadres, ivm de bepalingen over de verantwoordelijkheden van Triatlon Brugge vzw en ten slotte de bepalingen van medisch verantwoord sporten
 
 
Aneca Janson Bridging Depretre Orthopedie FURNIBO Running Center
Stardekk KATHO en KHBO worden Vives Ideal Systems Port of Zeebrugge Soetaert-Soilteh
Middlegate New Class Shipping Stad Brugge Depret

boek een hotel in de buurt