11e editie Triatlon door Brugge
21 JUNI 2014

registratie triatleten

Alle gegevens (zoals onder andere naam, voornaam, post- en emailadres) zijn nodig om de atleet te contacteren met de nodige informatie. Wees daarom nauwkeurig bij het invullen van deze velden. Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht in te vullen.

Persoonlijke Details

 
- - (dag - maand - jaar)
M - Man
V - Vrouw

- -
- - -
Enkel registraties met een ingevuld (en geldig) bankrekening nummer kunnen aanspraak maken op uitbetaling van eventueel prijzengeld.
 
 S  M  L  XL  XXL
 

Age Group / Pro

 
Iemand die in de (¼) KWART PRO-wave wenst te starten moet een tijd in de benen hebben, bij de mannen van minimum 2:10u en minimum 2:20u bij de vrouwen. Wie boven die tijd gaat, kan beter in zijn leeftijdskategorie starten (Age-group)
 

Triatlon Details

 
(hh:mm:ss)
(hh:mm:ss)
 
Ik verklaar de bepalingen van het huishoudelijk reglement van Triatlon Brugge vzw (hier te raadplegen) gelezen te hebben en ermee akkoord te zijn ivm het respecteren van de reglementen van BTDF en ITU, ivm respect voor de privacy en het gebruik van mijn emailadres, ivm de bepalingen over de verantwoordelijkheden van Triatlon Brugge vzw en ten slotte de bepalingen van medisch verantwoord sporten
 
 
Middlegate Stardekk FURNIBO Tri-Training First Tent Services
KATHO en KHBO worden Vives Port of Zeebrugge Ideal Systems Stad Brugge New Class Shipping
Callant Verzekering Depret Aneca The Mediahouse Janson Bridging

boek een hotel in de buurt