Annuleren

(deze regels gelden niet voor wie via een sponsor inschrijft.)

Individuele deelnemers met annulatieverzekering.

Men kan enkel nog annuleren met een grondige reden (zie document "Algemene voorwaarden" onderaan). De omstandigheden waaronder men kan annuleren zijn te vergelijken met die van een reisannulatieverzekering. 

Wie wegens een geldige reden tot 2 dagen voor de wedstrijd annuleert krijg zijn inschrijvingsgeld integraal terug. Annuleren doet men door een mailtje te sturen naar annulatie@triatlonbrugge.be met daarbij opgave van de reden van annulering en de nodige bewijsstukken ter motivatie. Wie annuleert kan nadien geen aanspraak meer maken op zijn/haar plaats.

Deelnemers zonder annulatieverzekering

Wie geen annulatieverzekering neemt kan zijn deelname niet annuleren, maar kan die wel omboeken naar iemand anders. Tot 1 april wordt daar 15 euro voor gerekend, nadien 20 euro.  Omboeken kan tot 5 juni. Wie wil omboeken stuurt een mail naar omboeken@triatlonbrugge.be met de vraag om te boeken naar een andere registratieID. Omboeken kan enkel als men al iemand heeft die in de plaats kan starten en die geregistreerd is op onze website www.triatlonbrugge.be

Voor trio’s blijven de regels zoals die vroeger waren.

Trio's die na 13 januari 2022 inschreven en voor 19 april annuleren krijgen hun inschrijvingsgeld min €5 administratiekostenkosten terug.
Voor trio's die hun ticket overdraagden van 2020 zijn de voorwaarden overdragen naar 2023 of 70% van het inschrijvingsgeld terugkrijgen.
(enkel annulaties via een mail naar Annulatie@triatlonbrugge.be worden aanvaard)

Wie annuleert tussen 19 april en 19 mei krijgt 70% van zijn trio inschrijvingsgeld terug.

Tio's die na 19 mei annuleren krijgen hun inschrijvingsgeld niet terug.

Men kan wel ten allen tijde andere deelnemers in het trio invullen (Let wel onze loopnummers zijn gepersonaliseerd. Daarvoor wordt afgesloten op 1 juni.)

(ver 05/03/2022)

ALGEMENE VOORWAARDEN v2.pdf