Registratie triatleet

Persoonlijk

Alle gegevens (zoals onder andere naam, voornaam, post- en emailadres) zijn nodig om de atleet te contacteren met de nodige informatie. Wees daarom nauwkeurig bij het invullen van deze velden. Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht in te vullen.
*
*
*
--
*
*
*
*
*
*

*
*

Enkel registraties met een ingevuld (en geldig) bankrekeningnummer kunnen aanspraak maken op uitbetaling van eventueel prijzengeld.
*
Iemand die in de (┬╝) KWART PRO-wave wenst te starten moet een tijd in de benen hebben, bij de mannen van minimum 2:10u en minimum 2:20u bij de vrouwen. Wie boven die tijd gaat, kan beter in zijn leeftijdscategorie starten (Age-group)
Vink dit vakje aan indien annulatieverzekering gewenst. Voorwaarden zie onder 'Deelnemen' doorklikken op 'Annulatie'. Annulatieverzekering kost € 4 bovenop de € 75 voor een startticket.

Triatlon

*

Ik verklaar de bepalingen van het huishoudelijk reglement van Triatlon Brugge vzw (hier te raadplegen) gelezen te hebben en ermee akkoord te zijn ivm het respecteren van de reglementen van BTDF en ITU, ivm respect voor de privacy en het gebruik van mijn emailadres, ivm de bepalingen over de verantwoordelijkheden van Triatlon Brugge vzw en ten slotte de bepalingen van medisch verantwoord sporten.