Wachtlijst

Geen ticket kunnen bemachtigen ? Geen nood, dan is er nog altijd de WACHTLIJST. Wanneer atleten annuleren zal men van de wachtlijst kunnen doorschuiven naar de deelnemerslijst. De volgorde van inschrijven op 11 januari zal meteen ook de volgorde zijn op de wachtlijst.

Wat moet men doen om op die wachtlijst terecht te komen.

klik hieronder op de knop inschrijven aan en vul uw registratieID in.

In antwoord op deze aanmelding krijgt men nadien een uitnodiging om te betalen. Op deze mail staat tevens haar/zijn plaats op de wachtlijst. Pas wanneer men betaald heeft komt men op de wachtlijst (deze lijst zal men kunnen raadplegen via de site en zal dagelijks bijgewerkt worden).

De wachtlijst blijft geldig tot en met de wedstrijddag in juni. Men beslist zelf tot wanneer men op de wachtlijst wil staan. Wie geschrapt wil worden stuurt een mailtje naar wachtlijst@triatlonbrugge.be met daarin zijn registratieID en de vraag om te schrappen. Binnen de week storten we dan het inschrijvingsgeld volledig terug.

Wie op de dag van de wedstrijd nog niet van de wachtlijst is opgepikt kan zich op het wedstrijdsecretariaat aanmelden op wedstrijddag. Vanaf 16.15u worden de vrije plaatsen dan in volgorde van aanmelden aan hen toegewezen. Atleten waar geen plaats voor is, krijgen nadien hun inschrijvingsgeld volledig terug.

Inschrijven

Wachtlijst pro

Er werden geen resultaten gevonden voor deze wachtlijst.
Terug