Info

REGISTREREN MEDEWERKERS

Beste medewerk(st)ers,

Registreren als medewerker kan vanaf nu via deze link.

Opgelet: Vergeet je bankrekeningnummer niet op te geven!!! Van wie z’n rekeningnummer niet is invult (blanco rekeningnummer) zal ons automatisch betalingssysteem je vergoeding automatisch doorstorten naar ons Charity-project (zie site).

 

Triatlon door Brugge zoekt medewerkers (m/v)

Een organisatie zoals Triatlon door Brugge draait op de inzet van vele vrijwilligers.  Dit jaar zoeken we terug een 600tal medewerkers om alles in goede banen te leiden.  Iedere medewerkers krijgt een medewerkerspakket en een vergoeding van 20 euro.

Het medewerkerspakket bestaat uit :

  • Een crew t-shirt

  • Een lunchpakket

  • Een aandenken aan de Triatlon door Brugge

  • Enkele jetons voor een hapje en een drankje na de wedstrijd

Wettelijke Bepalingen

- U bent als vrijwilliger (behalve in geval van bedrog, zware fout of eerder gewoonlijk dan toevallig voorkomende lichte fout, behalve als het om schade gaat die u zichzelf toebrengt) niet burgerlijk aansprakelijk voor de schade die u veroorzaakt bij het verrichten van vrijwilligerswerk. (artikel 5 Wet vrijwilligerswerk van 03.07.2005)

- Onze organisatie heeft ter dekking van de risico's met betrekking tot vrijwilligerswerk een verzekeringscontract afgesloten, dat de burgerlijke aansprakelijkheid van de organisatie dekt. (artikel 6 Wet vrjwilligerswerk van 03.07.2005)