13/06/2017

Triatlon door Brugge APP

Triatlon door Brugge APP

Via onze nieuwe Triatlon door Brugge App van Smash IT zal je de tijden van alle atleten vlot kunnen opgevragen (live-resultaten).  Eveneens zal je voor een atleet die je wil volgen op de hoogte gebracht kunnen worden door middel van pushberichten op je smartphone.

De App kan worden gedownload in de Apple App Store en in de Google Play Store.

De App bestaat uit vier delen

1 Resultaten
Hier kun je de resultaten raadplegen en atleten volgen.
Om een atleet te volgen ga je naar Resultaten, tik vervolgens naam of startnummer in het zoekveld. Wanneer de details van de atleet weergegeven worden klik je op de naam. Vervolgens kun je klikken op het hartje rechts bovenaan om de atleet te volgen.Kies ook of je al dan niet pushberichten wil ontvangen voor je atleet.
In het zoekveld zie je rechts ook een QR icoontje. Via dit icoon is het mogelijk de QR code op het startnummer van de atleet te scannen en deze vervolgens te volgen.

2 info
Onder deze pagina vind je alle belangrijke info ivm de wedstrijd.

3 Sponsors
Hier vind je wat meer info ivm onze sponsors.

4 Kaart
Op deze interactieve kaart vind je alle belangrijke locaties van onze wedstrijd (Secretariaat, Wisselzone, Start, Finish). De push pins zijn gelinkt aan Google Maps zo vind je snel de weg. Klik op de pijl in de omschrijving van de push pin om Google Maps te openen.

Veel plezier met onze nieuwe APP !

Problemen met de app? Contacteer sam.decrock@gmail.com