18/04/2020

Afgelasting Triatlon door Brugge 2020

Beste Atleten, Sponsors, Medewerkers en Supporters,

Met spijt in het hart, maar met voldoende realiteitszin zien we ons na lang beraadslagen genoodzaakt onze wedstrijd voorzien op 20 juni 2020 af te gelasten. Gezien de huidige onzekerheid in verband met de verdere verspreiding van het Corona virus en de daarmee gepaard gaande maatregelen, zou het ons inziens niet verstandig zijn de wedstrijd te laten doorgaan. Ook al zijn de richtlijnen vanuit de overheid over wat nu een massaevenement is en wat niet onduidelijk, wij willen die verduidelijking niet afwachten.

We hebben vooral de gezondheid van iedereen die deelneemt, meewerkt of supportert voor ogen gehouden in die beslissing. Onze wedstrijd is nu eenmaal een wedstrijd die enorm veel volk op de been brengt en in de huidige context kan dat een probleem zijn. Daarbij komt nog dat voor velen de voorbereiding op onze wedstrijd te kort of onbestaande zal zijn nu iedereen nog een tijd “in zijn kot” moet blijven.

Verder is het ook onze overtuiging dat de beleving op en rond de wedstrijd zó anders zou zijn, dat de ziel volledig uit de wedstrijd zou verdwijnen onder de huidige omstandigheden.

Daarnaast kan niemand ons op vandaag aankondigen welke beperkende maatregelen er tegen dan nog zouden zijn en of die maatregelen van die aard zouden zijn dat een triatlon nog mogelijk zou zijn. Zal er publiek aanwezig kunnen zijn ? Mag iedereen samen starten? Hoe zit het met de normaal gezien zo gezellige drukte aan de finish ? Niemand die daar nu een duidelijk antwoord kan op geven.

Om dezelfde reden heeft het dan ook weinig zin om de wedstrijd naar een latere datum op te schuiven. Ook in dit verband gelden dezelfde bedenkingen en worden we geconfronteerd met diezelfde onzekerheid. Daarom is beslist om in 2020 geen wedstrijd te organiseren en de organisatie meteen door te schuiven naar volgend jaar, dezelfde periode.

Het spijt ons dit besluit te moeten nemen, maar het is wel een doordachte beslissing en we hopen daarbij op jullie begrip te mogen rekenen. Tot slot, het is veel belangrijker dat wij jullie volgend jaar in goede gezondheid mogen zien starten in de Triatlon door Brugge 2021 !

23/01/2020

Inschrijvingen Triatlon door Brugge op zaterdag

Zaterdag 25 januari kunnen de heren zich om 20u inschrijven en de dames, swimrun en Trio's om 21u.
Inschrijven doe je via je registratieID die je per mail ontving.

Zin om deel te nemen? Registreer je alsnog op onze website.
 

05/01/2020

Wijziging datum Triatlon door Brugge!

Door een aanpassing op de UCI-kalender wijzigen we ook de datum van Triatlon door Brugge 2020. De 17de editie zal doorgaan op zaterdag 20 juni 2020 ipv zaterdag 27 juni 2020. Onze excuses voor deze late veranderingen.

De registraties blijven geldig voor zij die op 20 juni willen deelnemen. Wie niet kan deelnemen op de nieuwe datum gelieve een mailtje te sturen naar cancel@triatlonbrugge.be met vermelding van je RegistratieID als subject.
Om iedereen voldoende tijd te geven om de nieuwe datum af te checken zullen we de inschrijvingen van 11 januari 2020 twee weken opschuiven naar zaterdag 25 januari (zelfde uren). Registreren voor onze wedstrijd kan nog steeds.

Dank voor het begrip
Triatlon door Brugge

07/07/2019

Fotos 2019 online

Bekijk nu de fotos van 2019 via onderstaande links.

Met dank aan Charlotte Degheldere en Johan Samyn

https://www.dropbox.com/sh/vwwb426el56tuln/AADleSC1ZEzEvRm4KUokrD5aa?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/lkznrf2awp58rqc/AAADyOnNMtvz_Jrzc6b5_Hnaa?dl=0

03/07/2019

Bedankt

Beste sponsor, medewerker, deelnemer en supporter,

Triatlon door Brugge 2019 zit er weer op ! Als organisatie willen we jullie danken voor de enorm op prijs gestelde sponsoring, medewerking, deelname en support. Ondanks de hitte werden prachtprestaties neergezet, grenzen verlegd en uitdagingen verwezenlijkt. Medewerkers trotseerden uren felle zon om de wedstrijd voor de atleten mogelijk te maken en het mag gezegd, ze schitterden als de zon. Atleten smaakten het mooie parcours en mochten languit genieten op de grasmat in de nieuwe aankomstzone van hotelschool Spermalie, die hun fel begeerde tuin en accommodatie ter beschikking stelde van onze organisatie. Alles dichtbij en iedereen gelukkig. Het had iets nostalgisch, terug in het groen zoals weleer bij het prille begin tussen de molens, maar intussen veel grootser. Triatlon Brugge blijft meer dan triatlon … het is een FEEST !!

De organisatie van haar kant ging de uitdaging aan om te vernieuwen en de delocaliseren van de Grote Markt, een gedurfde beslissing die evenwel gelukkig door de meesten werd geapprecieerd. De organisatoren doen er alles aan om voor de toekomst het nieuwe format te verfijnen en te vernieuwen. Alleen het beste is goed voor onze wedstrijd en dat willen we U allen laten blijven ervaren.

We zien U dan ook graag terug volgend jaar op 27 juni !

10/01/2018

Vermijd markering als spam

Bijna al onze informatie (zoals je registratieid) bezorgen we via mail.
Vaak ondervinden we dat onze mails in de spam folder van onze deelnemers terechtkomen.

Er zijn twee simpele trucjes om dit te vermijden in gmail.

Not spam / Geen spam
Selecteer onze mail(s) in je spam folder and klik op Not spam bovenaan.

Whitelist ons (toevoegen aan contacten)
Klik op het pijltje die naar beneden wijst naast de Reply knop rechts bovenaan in de mail.
Selecteer Add x to Contacts list in het menu dat verschijnt.
(mails worden vaak verstuurd door patrick@triatlonbrugge.be)

30/05/2019

Triatlon door Brugge zoekt medewerkers

We zijn nog op zoek naar medewerkers voor Triatlon door Brugge 2019 op zaterdag 29 juni.

Je opgeven als medewerker kan rechtstreeks via deze link 

Medewerkers die vorige jaren meehielpen weten dat je naast een vaste vergoeding van 20 euro ook de athlete bag krijgt (rugzak, handdoek, ...) en iets om te eten en te drinken.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team van medewerkers schijf je dan snel in.