19/04/2021

Annulering Triatlon door Brugge 2021

Beste Atleten,

Voor het 2de jaar op rij zien wij ons genoodzaakt de Triatlon door Brugge te annuleren. De maatregelen nu van kracht laten al helemaal geen wedstrijden toe, maar ook eventuele versoepelingen zouden niet van die aard zijn dat een wedstrijd zoals de onze kan doorgaan, ook al is het nog een kleine 10 weken tot 26 juni.

Alhoewel niemand uit de overheid met zekerheid kan zeggen welke en wanneer er eventueel versoepelingen komen, moeten we toch vaststellen dat die nooit dusdanig zullen zijn dat een triatlon zoals de onze (ook niet in een light versie) kan worden georganiseerd. In het beste geval spreekt men van 400 deelnemers all-in, maar daar zitten ook alle medewerkers in. Ook in de afgeslankte versie hadden we al 250 medewerkers nodig om alles veilig te houden. Dan is de rekening vlug gemaakt natuurlijk.

Dus al onze maatregelen ten spijt om het voor de atleten en medewerkers veilig te houden, een individuele start, amper 1/3 deelnemers, voldoende afstand in de zones, geen publiek en wat weet ik nog, zullen niet baten te kunnen organiseren.

Zolang niet iedereen is gevaccineerd zal het virus in onze middens mensen blijven aansteken en ziek maken. Dus moeten we uitkijken naar het moment dat iedereen is ingeënt. Laat ons hopen eerder dan later, alhoewel alle indicatoren dit tegenspreken.

We beseffen dat iedereen snakt naar de post-corona tijd en wie had kunnen voorspellen dat we deze tekst een jaar later nogmaals zouden moeten schrijven, maar we moeten realistisch zijn en stellen dat in dergelijke omstandigheden de Triatlon door Brugge nooit dé Triatlon door Brugge zou zijn geweest.  We richten onze pijlen nu op 2022 en hopen dat dan opnieuw een klassieke versie zal mogelijk zijn met alles erop en eraan.

Concreet betekent de annulatie dat iedereen die voor deelname 2021 betaalde, zijn centen integraal zal terugkrijgen. Maar ook wie zijn ticket van 2020 in 2021 wou gebruiken, krijgt opnieuw de kans om te annuleren en 70% van zijn inschrijvingsgeld terug te krijgen of zn ticket door te schuiven naar 2022. Wie inschreef voor 2021 en zijn tickets wil doorschuiven naar 2022 moet niets doen, wie een ticket 2020 heeft en wil annuleren kan een mail sturen naar annulatie@triatlonbrugge.be met daarin RegistratieID, naam, voornaam en bankrekeningnummer waarop moet terug gestort worden. Gelieve te annuleren voor 1 mei, na die datum wordt het ticket automatisch doorgeschoven naar 2022.

Hou het veilig en blijf gezond!

Triatlon Brugge vzw

07/07/2019

Fotos 2019 online

Bekijk nu de fotos van 2019 via onderstaande links.

Met dank aan Charlotte Degheldere en Johan Samyn

https://www.dropbox.com/sh/vwwb426el56tuln/AADleSC1ZEzEvRm4KUokrD5aa?dl=0

https://www.dropbox.com/sh/lkznrf2awp58rqc/AAADyOnNMtvz_Jrzc6b5_Hnaa?dl=0

03/07/2019

Bedankt

Beste sponsor, medewerker, deelnemer en supporter,

Triatlon door Brugge 2019 zit er weer op ! Als organisatie willen we jullie danken voor de enorm op prijs gestelde sponsoring, medewerking, deelname en support. Ondanks de hitte werden prachtprestaties neergezet, grenzen verlegd en uitdagingen verwezenlijkt. Medewerkers trotseerden uren felle zon om de wedstrijd voor de atleten mogelijk te maken en het mag gezegd, ze schitterden als de zon. Atleten smaakten het mooie parcours en mochten languit genieten op de grasmat in de nieuwe aankomstzone van hotelschool Spermalie, die hun fel begeerde tuin en accommodatie ter beschikking stelde van onze organisatie. Alles dichtbij en iedereen gelukkig. Het had iets nostalgisch, terug in het groen zoals weleer bij het prille begin tussen de molens, maar intussen veel grootser. Triatlon Brugge blijft meer dan triatlon … het is een FEEST !!

De organisatie van haar kant ging de uitdaging aan om te vernieuwen en de delocaliseren van de Grote Markt, een gedurfde beslissing die evenwel gelukkig door de meesten werd geapprecieerd. De organisatoren doen er alles aan om voor de toekomst het nieuwe format te verfijnen en te vernieuwen. Alleen het beste is goed voor onze wedstrijd en dat willen we U allen laten blijven ervaren.

We zien U dan ook graag terug volgend jaar op 27 juni !

10/01/2018

Vermijd markering als spam

Bijna al onze informatie (zoals je registratieid) bezorgen we via mail.
Vaak ondervinden we dat onze mails in de spam folder van onze deelnemers terechtkomen.

Er zijn twee simpele trucjes om dit te vermijden in gmail.

Not spam / Geen spam
Selecteer onze mail(s) in je spam folder and klik op Not spam bovenaan.

Whitelist ons (toevoegen aan contacten)
Klik op het pijltje die naar beneden wijst naast de Reply knop rechts bovenaan in de mail.
Selecteer Add x to Contacts list in het menu dat verschijnt.
(mails worden vaak verstuurd door patrick@triatlonbrugge.be)